Webdesign Bert Quaedvlieg

Thumbnail Placeholder

Webdesign

Het begon in 1997 met het uitdragen van onze hobbies op internet. Deze sites “scoorden” en dat bleef niet onopgemerkt! Al snel klopte familie, vriend en kennis aan. Toen ook het MKB mij wist te vinden volgde in 2001 de officiële inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien ontwerp, bouw en beheer ik websites voor MKB, verenigingen maar ook nog altijd voor particulieren.

Microsoft Frontpage was de eerste jaren de HTML editor, later volgde Adobe Dreamweaver.
Ook mijn werkgever ontdekte het internet, al vroeg kon ik aanhaken als intranetbeheerder. De laatste jaren was ik werkzaam bij de afdeling communicatie als webredacteur.
Vandaag de dag bouw ik responsive websites voor een optimale presentatie van uw website ongeacht het formaat scherm waarop de bezoeker kijkt.

Zou u graag een eigen website hebben, of uw huidige site vernieuwen?

Stuur een bericht via het contactformulier

Over Bert Quaedvlieg

Sinds 2001 met passie actief als zelfstandig webdesigner voor de zakelijke markt, maar net zo gedreven voor vereniging en particulier. 
Een andere passie is fotograferen. In de loop der jaren bouwde ik een omvangrijke voorraad foto's op. Het is daarom dat ik voor veel websites passende foto's uit eigen stock kan leveren. En heb ik die ene foto nu net niet in voorraad? Dan spreekt het vanzelf dat ik die alsnog graag voor u maak.

Kijk ook eens op:

Ezzebleef,
onder deze naam presenteren Marion, mijn echtgenote, en ik onze gezamenlijke fotografieprojecten.

Ezzebleef

 

Contact

 • Telefoon:
  +31 (0)45-574 35 37
 • Mobiel:
  +31 (0)6- 509 111 09
 • Email:
  info@bertquaedvlieg.nl
 • Adres:
  Oliemolenstraat 81
  6416 CA Heerlen
  Nederland